AQUA PERFEKT

03-334 Warszawa, ul. Oliwska 13/3

tel. (+48 22) 675 75 01

tel. kom.0 603 743 213

e-mail. biuro@aquaperfekt.pl

 

www.aquaperfekt.pl

 

Kwalifikacje zawodowe:

  • świadectwo ukończenia kursu podstawowego DDD,
  • świadectwo ukończenia kursu ZDZ z zakresu deratyzacji, dezynfekcji i deratyzacji,
  • zaświadczenie ukończenia kursu "Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja a HACCP" - Państwowy Instytut Weterynarii - Puławy 25-26.10.1999 r.,
  • certyfikat uczestnictwa w specjalistycznym szkoleniu w zakresie biologii, znaczenia epidemiologicznego oraz zwalczania stawonogów krwiopijnych - Lublin 10.04.2000 r.,
  • certyfikat uczestnictwa w konferencji na temat "Aktualne problemy sanitarne w przemyśle żywnościowym - DDD w kontekście zagrożeń sanitarnych" - Warszawa 30.05.2001 r.,
  • certyfikat uczestnictwa w szkoleniu na temat "Wykonywanie zabiegów w zakresie zwalczania szkodników żywności w magazynach i obiektach przetwórstwa rolno-spożywczego" - Łódź 12-14.05.1997 r.,
  • certyfikat uczestnictwa w sympozjum na temat "Rola zakładów DDD w zagrożeniach epidemiologicznych - pryszczyca" - PSPDDD 25.04.2001 r.,
  • certyfikat uczestnictwa w warsztatach na temat "Problem szkodników w zakładach przemysłu spożywczego, w magazynach i w supermarketach" - Wycześniak 20-22.05.2001 r.,
  • certyfikat ukończenia szkolenia stosowania preparatów produkowanych przez Dow AgroSciences Polska Sp. z o.o. - Warszawa 25.06.2001 r.,
  • certyfikat uczestnictwa w warsztatach na temat "Program Zwalczania Szkodników", "IMP - Integrowane Zwalczanie Szkodników" - Wycześniak 17-19.10.2001 r.
 

Oferta wykonywanych usług:

  • dezynfekcja pomieszczeń,
  • dezynfekcja ujęć wody,
  • dezynfekcja studni głębinowych,
  • dezynfekcja odzieży,
  • dezynfekcja jaj,
  • gazowanie zboża,
  • dezynsekcja budynków mieszkalnych,
  • dezynsekcja budynków użyteczności publicznej,
  • dezynsekcja obiektów inwentarskich,
  • dezynsekcja obiektów gastronomicznych,
  • dezynsekcja magazynów,
  • dezynsekcja zboża,
  • deratyzacja obiektów użyteczności publicznej,
  • deratyzacja obiektów inwentarskich,
  • deratyzacja obiektów przemysłu spożywczego i mięsnego,
  • deratyzacja magazynów,
  • opieka sanitarna lokali gastronomicznych,
  • opieka sanitarna budynków użyteczności publicznej,
  • opracowywanie programów zwalczania szkodników,
  • ochrona obiektów przed szkodnikami,
  • zintegrowane metody walki ze szkodnikami,
  • wdrażanie programów ochrony przed szkodnikami,
  • monitoring obiektów i prowadzenie dokumentacji.