Sprzątanie Wnętrz, Zakład D.D.D. Andrzej Skwirut

01-407 Warszawa, ul. Deotymy 15/17/32

tel. (+48 22) 338 97 18

fax. (+48 22) 338 97 18

 tel. kom. 0 603 217 098

e-mail: tedan@tedan.pl

www: www.tedan.pl

 

Kwalifikacje zawodowe

  • Kurs D.D.D., 1984r., organizator Cech Rzemiosł Różnych;
  • Certyfikat uczestnictwa w specjalistycznym szkoleniu na temat „HACCP a Dezynsekcja i Deratyzacja, październik 2002r.;
  • Świadectwo ukończenia kursu PIOR i zezwolenie na zakup i posługiwanie się truciznami klasy I i II
    w myśl ustawy z 12 lipca 1995r. o ochronie roślin uprawnych (Dz. U. Nr 90 z dn. 08 sierpnia 1995r., poz. 446);
  • Certyfikat uczestnictwa w konferencji „Zwalczanie szkodników sanitarnych w świetle integracji z Unią Europejską”, luty 2004r.;
  • Certyfikat TüV Rheinland Group uczestnictwa w sesji szkoleniowej na Uniwersytecie Warmińsko – Mazurskim w ramach podyplomowego studium zwalczania szkodników sanitarnych w przemyśle spożywczym z zakresu PEST CONTROL, marzec 2004r.;
  • Certyfikat TüV Rheinland Group uczestnictwa w sesji szkoleniowej na Uniwersytecie Warmińsko – Mazurskim w ramach podyplomowego studium zwalczania szkodników sanitarnych w przemyśle spożywczym z zakresu system HACCP, marzec 2004r.;
  • Certyfikat ukończenia studium w zakresie „Specjalista Systemu HACCP” na Uniwersytecie Warmińsko – Mazurskim w Olszytnie, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, wrzesień 2004r.;
  • Certyfikat TüV Rheinland Group ukończenia egzaminu na „Pełnomocnika Systemu HACCP”, październik 2004r.;
  • Świadectwo uczestnictwa w seminarium nt. „DDD w systemach jakości zapewniających bezpieczną żywność”, grudzień 2004 r.;
  • Świadectwo ukończenia kursu „Ochrona obiektów przed szkodnikami jako niezbędny element dobrej praktyki higienicznej w przemyśle spożywczym” organizowanym przez PZH, grudzień 2004r.;
 

Oferta wykonywanych usług:

  • Dezynfekcja pomieszczeń;
  • Dezynfekcja odzieży;
  • Dezynfekcja jaj;
  • Dezynfekcja wody, studni i instalacji wodnych;
  • Dezodoryzacja (likwidacja przykrych zapachów);
  • Wdrażanie procedur mycia i dezynfekcji zgodnie z wymogami GHP/GMP  HACCP;
  • Dezynsekcja przedszkoli, szkół, szpitali, hoteli, gastronomii, budynków użyteczności publicznej;
  • Deratyzacja (zwalczanie gryzoni);
  • Zintegrowane metody walki ze szkodnikami;
  • Stała opieka sanitarna obiektów zgodnie z wymogami GHP/GMP HACCP;
  • Likwidacja os i szerszeni, odkomarzanie terenów otwartych;

    Zakład jest ubezpieczony "O.C. zawodowe"